Навигация
Вашата кошница
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Бензинов храсторез STIHL FS 361 C-EM

Бензинов храсторез STIHL FS 361 C-EM
Бензинов храсторез STIHL FS 361 C-EM
1,699.00лв.
  • В наличност: В наличност
  • Model: FS 361 C-EM

Бензиновият храсторез STIHL FS 361 C-EM е професионален уред за употреба в селското стопанство и комуналните услуги. Отличава се с голям диаметър на косене от 520 mm, мощен двигател STIHL 2-MIX с нисък разход на гориво и антивибрационна система осигуряваща ниски нива на вибрации. Всичко това заедно с ергономичната лостова ръкохватка подпомагат естественото движение при косене. Стартирането на FS 361 става посредством STIHL ErgoStart, а напълно електронното управление на двигателя STIHL M-Tronic също води до улеснено стартиране.

Моторният храсторез FS 361 C-EM разполага с най-новата версия 3.0 на STIHL M-Tronic. Има мултифункционална ръкохватка за управление на двигателя само с една ръка и стоп бутон за бързо повторно стартиране след пауза. През букса за диагностика вашият дилър на STIHL получава на място информация за модификацията на машината, продължителността на работа, както и указания за ремонт и поддръжка на вашия уред STIHL. 

Моторната коса STIHL FS 361 C-EM се доставя окомплектована с тристранен нож за гъсталак 300-3 на STIHL, подходящ за ефективно отстраняване на сплъстена трева и храсти, универсален презрамен колан ADVANCE на STIHL за ергономична работа и голям предпазител за косене. При желание може да се окомплектова с нож за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или с различни глави за косене, които се закупуват отделно. 

Бензиновият храсторез има възможност за преминаване от летен към зимен работен режим, което се извършва посредством плъзгач. При зимен режим на работа се предотвратява обледеняването на въздушния филтър и карбуратора. Големият прозрачен резервоар за гориво с вместимост от 0,75 литра гарантира дълги работни интервали без спиране на работата. Същият е с възможност за проследяване на нивото на запълване отвън и голям достъпен отвор, улесняващ допълнително зареждането с гориво.


Технически характеристики
Типмоторен
Мощност, к.с2,3
Обороти на празен ход, min-12800
Максимални обороти, min-112500
Работен обем, куб.см37,7
Режещ инструменттристранен нож
Обща дължина179 cm
Вместимост на резервоара, l0,75
Предназначениеза големи площи
Ниво на вибрации ляво/дясно, m/sec²2,6/2,7 - с нож 2,6/2,3 - с корда
Ниво на звуково налягане dB(A)100
Звукова мощност, dB1110 - с нож 112 - с корда
ОкомплектовкаТристранен нож за гъсталак, универсален презрамен колан ADVANCE и предпазител за косене
Гаранционен срок12 месеца за професионално ползване, 24 месеца за лично ползване
Тегло, kg8,6
Notification...