Навигация
Вашата кошница
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Коси и тримери

Моторни коси - храсторези - тримери. Когато площта не е равна и там където косачките трудно могат да окосят, на помощ идват моторните коси и моторни храсторези на STIHL.  В зависимост от Вашите нужди може да изберете между моторни коси, мощни моторни храсторези, акумулаторни коси или тримери с корда или електрически тримери. Изберете вашата лека коса в зависимост от площта и режещия консуматив. Може да закупите избрания от Вас храсторез ЩИЛ на изплащане.

Brand: STIHL Model: FSA 45
STIHL FSA 45 е удобен и компактен акумулаторен тример, който е особено подходящ за леки довършителни работи и косене в двора и градината. Благодарение на гумираната ръкохватка и телескопична дръжка с 8 степени на настройване това е един изключително удобен за работа уред. Разполага с работен ъг..
273.00лв.
Brand: STIHL Model: FSA 57
STIHL FSA 57 е акумулаторна коса с много добра производителност на косене и диаметър на косене 280 mm. Тя е оборудвана с удобна гумирана ръкохватка със спусък за включване и изключване. Същата поема част от вибрациите и така работата с тримера е много по-лека. С този уред няма нужда о..
560.00лв.
Brand: STIHL Model: RGA 140
STIHL RGA 140 е акумулаторен уред за отстраняване на плевели, който се отличава с тих двигател EC с три регулируеми степени на мощност. Има комфортната мултифункционална ръкохватка с безстепенно регулиране на оборотите, а въздушният филтър с метална решeтка осигурява дълъг експлоатационен ..
1,572.00лв.
Brand: STIHL Model: FSA 57
Акумулаторната коса STIHL FSA 57 без батерия и зарядно е с много добра производителност на косене и подходяща за довършителни работи. Диаметъра на косене е 280 mm. Разполага с удобна гумирана ръкохватка със спусък за включване и изключване. Освен това тя поема част от вибрациите и така раб..
329.00лв.
Brand: STIHL Model: FSA 60 R
Акумулаторната коса на марката STIHL FSA 60 R е предназначена  за косене на трева и за поддръжка краищата на тревните площи покрай живи плетове и около растения. Отличава се с ефективен и безчетков двигател EC задвижващ инструмента директно и осигуряващ висока постоянна производителност пр..
468.00лв.
Brand: STIHL Model: FSA 86 R
Акумулаторната коса STIHL FSA 86 R представлява високопроизводителна машина, отличаваща се с модерен дизайн. Подходяща е за косене покрай препятствия и около дървета и храсти. Диаметърът на косене на машината е 350 mm. Акумулаторният тример има ергономична ръкохватка за управление с безстепенно регу..
591.00лв.
Brand: STIHL Model: FSA 135
Акумулаторната коса STIHL FSA 135 е оборудвана с високопроизводителен EC двигател и е подходяща за поддръжка на зелени площи, за косене на трева и гъсталаци. От ергономичната ръкохватка за управление се регулират безстепенно оборотите. Също така имате възможност да настроите три степени на обор..
1,236.00лв.
Brand: STIHL Model: FS 70 C-E
Моторната коса STIHL FS 70 C-E е мощен и удобен уред, предназначен за косене на големи площи с жилава и сплъстена трева. Ергономично управление на уреда, благодарение на лостовата ръкохватка, която се регулира с помощта на крилчата гайка. Улеснен старт с помощта на STIHL ErgoStar..
855.00лв.
Brand: STIHL Model: FS 361 C-EM
Бензиновият храсторез STIHL FS 361 C-EM е професионален уред за употреба в селското стопанство и комуналните услуги. Отличава се с голям диаметър на косене от 520 mm, мощен двигател STIHL 2-MIX с нисък разход на гориво и антивибрационна система осигуряваща ниски нива на вибрации. Всичко то..
1,699.00лв.
Brand: STIHL Model: FS 561 C-EM
Бензиновият храсторез STIHL FS 561 C-EM е подходящ за косене на големи площи, за превенция срещу горски пожари и за отстраняване на храсти и трънливи насаждения. Разполага с тристранен нож за гъсталак 350-3, а когато се използва корда, моторната коса има най-големия диаметър на косене..
2,699.00лв.
Brand: STIHL Model: FS 120
Бензиновата коса STIHL FS 120 се отличава с голяма мощност и е оборудвана с ергономична лостова ръкохватка, която допринася за удобството при косене. С нейна помощ може да косите тревни площи и плевели, а опцията за поставяне на различен режещ инструмент дава възможност за рязане на дървовидни ..
857.00лв.
Brand: STIHL Model: FS 55
STIHL FS 55 е моторна коса подходяща за косене на жилава и сплъстена трева, тръстика и за извършване на довършителни работи. Двутактовия двигател на STIHL с технология 2-MIX е мощен и производителен, но има с 20% по-нисък разход на гориво в сравнение с двигатели на STIHL с такава мощност, но без тех..
538.00лв.
Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)
Notification...