Навигация
Вашата кошница
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Доставка

Начин на доставка

Магазина представляван от Темпо-Д 2008 ЕООД  доставя своите стоки за страната с помощта на куриерска компания Еконт или куриерска фирма избрана от клиента. За района на Пловдив доставките се извършват от куриер на магазина или куриерска служба Еконт.

Какво включва доставката

В доставката се включват поръчаните стоки, фактура и гаранция за стоките.
Всеки продукт се доставя с възможността да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Срокове за доставка

За цялата страна доставката е в рамките на 24 часа за поръчки над 799 лв. и 48 часа за всички останали в работни дни след потвърждаване на вашата поръчка по телефона или в зависимост от това кога куриерската фирма посещава вашето населеното място.

Цени на доставка

Доставката е безплатна за територията на Република България за продукти отбелязани с знака за безплатна доставка. За всички останали стоки . доставката е за сметка на клиента.

Връщане на стока

Не забравяйте правата си!
Извадка от Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г.

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:
1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;
2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.
...
(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.
(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.

Закон за защита на потребителите в сайта на Комисията за защита на потребителите (КЗП)


Notification...