Навигация
Вашата кошница
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Трактори за косене

Тракторните косачки са перфектен избор за косене на значителни по големина тревни площи, например игрища, стадиони, затревени комплекси и др. Тракторите за косене STIHL са мощни и комфортни машини, които са изключително маневрени и ефективни. Ширината за косене е една от най-важните характеристики, която е необходимо да съблюдавате, когато избирате тракторна косачка за трева. Не по-малко важна е и мощността на трактора за косене, както и колко голям по размер тревен терен може да окоси.

Brand: STIHL Model: RT 6127 ZL
Тракторната косачка STIHL RT 6127 ZL е нов модел подходящ за обработване на обширни тревни площи до 10 000 кв.м. Управлението на машината е изключително лесно дори и при затруднени условия. Основни предимства на модела са голямата ширина на косене и синхронния косилен апарат, както и лесната на..
12,031.00лв.
Brand: STIHL Model: RT 4082
Тракторната косачка STIHL RT 4082 е ефективна и с нея ще работите бързо и прецизно. Тя е с малък радиус на завиване и е подходяща за терени с препятствия и тесни участъци - около дървета, храсти и т.н. Машината за косене е изключително маневрена и е снабдена с лост за превключван..
7,226.00лв.
Brand: STIHL Model: RT 5097
Тракторната косачка на STIHL модел RT 5097 е идеалната машина за подръжка на големи и обширни терени до 6000 кв.м. Тя впечатлява с невероятния си комфорт при шофиране, като всички елементи за управление са поставени на удобно място, така че да изискват минимални усилия от управляващия. Седалкат..
7,935.00лв.
Brand: STIHL Model: RT 5097 Z
STIHL RT 5097 Z е тракторна косачка с мощен 2-цилиндров двигател и е оборудвана с комфортна седалка с пружини, която може да се регулира според ръста на водача. Това е нов модел подходящ за поддръжка на обширни градински площи до 6000 кв.м. Отличава се с удобно поставените си елементи за управл..
8,968.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Notification...