Навигация
Вашата кошница
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Пръскачки

За Вашата градина предлагаме моторни пръскачки STIHL за лозя и ниски култури, а така също гръбни пръскачки за овошки с марка ЩИЛ. Към всяка пръскачка може да се закупи допълнителна помпа за още по-широк обхват на пръскане. В сайта може да изберете още ръчни пръскачки и пулверизатори.

Brand: STIHL Model: SGA 85
Акумулаторната пръскачка STIHL SGA 85 е удобна за носене на гръб и за професионална употреба в овощарството и лозарството. Подходяща е за ефективно разпръскване на препарати за растителна защита или торове. Има прозрачен резервоар за разпръсквания препарат с вместимост 17 литра и инди..
1,061.00лв.
Brand: STIHL Model: SR 450
STIHL SR 450 е моторна бензинова пръскачка предназначена за пръскане на ниски култури, лозя и овошки. Градинската пръскачка е двутактова оборудвана с иновативен двигател 2-МІХ на STIHL с ниско ниво на шум и намалено отделяне на вредни емисии. Пръскачката е със система за&nbs..
1,283.00лв.
Brand: STIHL Model: SG71
STIHL SG71  е гръбна пръскачка, подходяща за професионална употреба. Осигурен е висок комфорт при работа благодарение на удобните презрамни колани и специално оформената подложка за гърба. Лоста на помпата може да се монтира от ляво или от дясно и да се регулира на ширина и дължина. В..
217.19лв.
Brand: STIHL Model: SG 21
STIHL SG 21 е удобна и лека механична пръскачка, която е особено подходяща за работа на двора и на балкона. С презрамен колан за удобно пренасяне. Окомплектована е с куха месингова конусна дюза. В коляното има вграден филтриращ елемент. Има изключващ клапан и две практични отделения в които мог..
63.54лв.
Brand: STIHL Model: SR 200
Моторната пръскачка STIHL SR 200 е лека и удобна за пръскане на всякакви култури като лозя и овошки. Работещия е максимално облекчен, благодарение на антивибрационна система, която облекчава гръбната мускулатура. С двигател 2-МІХ на STIHL с ниско ниво на шум и отделяне на вредни емисии и опростено с..
859.00лв.
Brand: STIHL Model: SR 430
STIHL SR 430 е много мощна моторна пръскачка с широк обхват. Оборудвана е с удобни презрамни колани за равномерно разпределяне на тежестта и антивибрационна система, които спомагат за намаляване на натоварването при работа. Елементите за управление са удобно разположени в мултифункционалната ръкохва..
1,214.00лв.
Brand: STIHL Model: SG11
STIHL SG11 е удобен пулверизатор с вместимост 1,5 l подходящ за разпръскване на течни препарати. С тази ръчна пръскачка се работи лесно с една ръка. Разпръскването на препаратите се извършва точно и прецизно с кухата конусовидна дюза, включена в окомплектовката. Технически характеристикиТипмеха..
32.84лв.
Brand: STIHL Model: SG31
STIHL SG31 е ръчна пръскачка, подходяща за лично ползване в стопанството. Вместимостта на SG 31 е 5 литра. Има удобна телескопична тръба, куха конусна дюза и дюза с плоска струя за фино и целенасочено разпръскване на препарати.  Технически характеристикиТипмеханичнаВместимост на резервоара..
87.40лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Notification...