Навигация
Вашата кошница
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Почистващи машини

В категорията Почистваща техника, може да намерите прахосмукачки STIHL, водоструйки STIHL и метачни машини идеални за вашия дом и градина.

Акумулаторна метачна машина STIHL KGA 770
Нов продукт
Brand: STIHL Model: KGA 770
STIHL KGA 770 е акумулаторна метачна машина STIHL KG 770, подходяща за почистване на открито и на закрито. Отличава се с почистваща система STIHL MultiClean PLUS с две плоски метли и допълнителен валяк, които дават възможност за почистване на различни видове отпадъци. Възможно е работната височ..
1,487.00лв.
Акумулаторна прахосмукачка STIHL SEA 20
Нов продукт
Brand: STIHL Model: SEA 20
STIHL SEA 20 е ръчна акумулаторна прахосмукачка, подходяща за почистване на малки сухи площи в жилището, гаража и автомобила. Снабдена е със свалящ се контейнер за прах с вместимост 0,8 l. Има накрайник за почистване на трудно достъпни места и универсален накрайник със сваляща се приставка четка за ..
181.00лв.
Акумулаторна прахосмукачка STIHL SEA 20 Set
Нов продукт
Brand: STIHL Model: SEA 20
Ръчната акумулаторна прахосмукачка STIHL SEA 20 Set подходяща за почистване на малки сухи площи в жилището, гаража и автомобила. Снабдена е със свалящ се контейнер за прах с вместимост 0,8 l. Има накрайник за почистване на трудно достъпни места и универсален накрайник със сваляща се приста..
291.00лв.
Водоструйка STIHL RE 110 PLUS
Нов продукт
Brand: STIHL Model: RE 110 PLUS
Водоструйката STIHL RE 110 PLUS се отличава с алуминиева глава на помпата и асинхронен безчетков двигател за дълъг живот и експлоатация. Снабдена е с колела за лесно пренасяне и транспортиране и върви с комплект за разпръскване на почистващи препарати, роторна дюза, регулируема дюза с плоска ст..
696.00лв.
Водоструйка STIHL RE 120
Нов продукт
Brand: STIHL Model: RE 120
Водоструйката STIHL RE 120 се използва за почистване на замърсени стълбища, тераси и градински мебели. Оборудвана е с асинхронен двигател с дълъг живот и здрава помпа за високо налягане изработена от алуминий. Те създават максимално налягане от 160 bar и работно налягане 125 bar. Почистващ..
812.00лв.
Водоструйка STIHL RE 120 Plus
Нов продукт
Brand: STIHL Model: RE 120 Plus
Водоструйката STIHL RE 120 Plus се използва за почистване на замърсени стълбища, тераси и градински мебели. Оборудвана е с асинхронен двигател с дълъг живот и здрава помпа за високо налягане изработена от алуминий. Те създават максимално налягане от 160 bar и работно налягане 125 bar. Почи..
904.00лв.
Водоструйка STIHL RE 163 PLUS
Нов продукт
Brand: STIHL Model: RE 163 PLUS
Водоструйката STIHL RE 163 PLUS е с дълъг експлоатационен живот, благодарение на износоустойчивите керамични бутала и месинговата глава на помпата. Оборудвана е с алуминиева телескопична ръкохватка и алуминиева дръжка за носене. Водоструйката е с вградена мaкара с маркуч. Големите колела с..
1,303.00лв.
Водоструйка STIHL RE 80
Нов продукт
Brand: STIHL Model: RE 80
Водоструйката STIHL RE 80 е от компактния клас на марката и е подходяща за почистване около дома и градината, градински мебели, тераси, стълбища, автомобили и други. Снабдена е с удобна дръжка и две колела за лесно местене и транспортиране. Отличава се със здрава алуминиева помпа за високо наля..
291.00лв.
Водоструйка STIHL RE 80X
Нов продукт
Brand: STIHL Model: RE 80X
STIHL RE 80X е компактна водоструйна машина, подходяща за почистване около дома и градината, градински мебели, тераси, стълбища, автомобили и други. Има ниско тегло и удобна дръжка за лесно пренасяне. Отличава се със здрава алуминиева помпа за високо налягане, роторна дюза и регу..
277.00лв.
Водоструйка STIHL RE 90
Нов продукт
Brand: STIHL Model: RE 90
Водоструйката STIHL RE 90 представлява изключителна малка и компактна машина за измиване, с алуминиева глава на помпата и интегрирани колела за лесно транспортиране. При използване на ефективната роторна дюза се почистват упорити замърсявания от нечувствителни повърхности, като посредством рота..
355.00лв.
Водоструйка за дома STIHL RE 100 PLUS CONTROL
Нов продукт
Brand: STIHL Model: RE 100 PLUS CONTROL
Водоструйката за дома STIHL RE 100 PLUS CONTROL се отличава с качествена и здрава алуминиева помпа за високо налягане. Подходяща е за ефективно почистване на различни видове повърхности, като можете да добавите към водната струя и почистващ препарат.Електрическата водоструйка разполага с н..
422.00лв.
Водоструйка с макара STIHL RE 130 PLUS
Нов продукт
Brand: STIHL Model: RE 130 PLUS
STIHL RE 130 PLUS е водоструйна машина изключително мощна с алуминиева глава на помпата и безчетков асинхронен двигател. Интегрираните колела улесняват многократно нейното транспортиране. Почистващият уред има доста богата окомплектовка. Тя включва - комплект за дозирано разпръскване ..
1,040.00лв.
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)
Notification...