Навигация
Вашата кошница
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Ножици за жив плет и кастрачки

Ножици за жив плет STIHL – те са идеални при подрязване и оформяне на храсти и жив плет. В зависимост от големината на двора и естеството на работа, потребителя може да избира между моторни ножици за жив плет, електрически ножици за жив плет или акумулаторни ножици за жив плет. През последните години ЩИЛ  налага своите акумулаторни храсторези, които са леки, безшумни и с модерен дизайн.

Brand: STIHL Model: GTA 26
STIHL GTA 26 е нов модел акумулаторен инструмент за рязане на клони на дървета и храсти, за прецизно рязане на квадратен и кръгъл дървен материал, както и на дъски. Акумулаторната резачка има верига 1/4" PM3, която осигурява висока производителност при рязане. Машината притежава ..
349.00лв.
Акумулаторен комби двигател STIHL KMA 135 R
Нов продукт
Brand: STIHL Model: KMA 135 R
Акумулаторният комби двигател STIHL KMA 135 R е подходящ за професионална употреба в райони с наложени ограничения на шума. Отличава се с безчетков електродвигател ЕС с висока ефективност и минимално износване. Може да се използва в дъждовни условия и без средства за защита на слуха.Благодарени..
846.00лв.
Акумулаторен уред за жив плет STIHL HLA 66
Нов продукт
Brand: STIHL Model: HLA 66
STIHL HLA 66 е тих и надежден акумулаторен уред за жив плет с 50-сантиметрова двустранно шлифована ножова греда и регулируем ъглов редуктор. Машината за кастрене е много удачна както за подрязване в близост до живия плет или храстите, така и на разстояние от тях. Също така е отличен в..
693.00лв.
Акумулаторен уред за жив плет STIHL HLA 86 без батерия и зарядно
Нов продукт
Brand: STIHL Model: HLA 86
Акумулаторният уред за жив плет STIHL HLA 86 е професионален инструмент с обща дължина до 330 cm за поддръжка на високи живи плетове, храсти и приземна растителност. Намира приложение най-вече при градинари и озеленители заети в общински служби. Машината впечатлява с висока ергономичност в..
1,070.00лв.
Акумулаторен уред за храсти STIHL HLA 56 без батерия и зарядно
Нов продукт
Brand: STIHL Model: HLA 56
Акумулаторният уред STIHL HLA 56 е лека градинска машина за подрязване на по-високи живи плетове и храсти в двора и градината. Акумулаторният храсторез е снабден с едностранно заточени ножове, които имат капковидна форма, както и с разделяща се тръба на предавателния вал за по-лесно съхран..
491.00лв.
Акумулаторен храсторез STIHL HSA 50
Нов продукт
Brand: STIHL Model: HSA 50
Акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 50 е много лека и същевременно високопроизводителна. Подходяща е за подрязване на жив плет и храсти около дома. Ножовете са едностранно заточени и разстоянието между тях е 30 mm. Режещият нож има вграден предпазител. Ножицата за жив плет има..
548.00лв.
Акумулаторна кастрачка STIHL HTA 135
Нов продукт
Brand: STIHL Model: HTA 135
STIHL HTA 135 е акумулаторна кастрачка с висока производителност, с ниски вибрации при работа и доста тиха. Използва се за поддръжка на дървета, в овощарството, комуналните услуги, за кастрене на дървета, отстраняване на изсъхнали и прекършени от буря клони, и за подрязване на овошки. Каст..
1,608.00лв.
Акумулаторна кастрачка STIHL HTA 50
Нов продукт
Brand: STIHL Model: HTA 50
Акумулаторната кастрачка STIHL HTA 50 е идеална за комфортна поддръжка на короните на дървета със средна височина. Подходяща е използване от градинари, озеленители, работещи в гората и общинските служби, както и от любители градинари. Отличава се с обща дължина 280 cm и има разделяща се тръба з..
653.00лв.
Акумулаторна кастрачка STIHL HTA 86
Нов продукт
Brand: STIHL Model: HTA 86
Акумулаторната кастрачка на STIHL модел HTA 86 е идеална за комфортна поддръжка на короните на дървета със средна височина. Подходяща е използване от градинари, озеленители, работещи в гората и общинските служби, както и от любители градинари. Машината има четириъгълна телескопична тръба на пре..
1,228.00лв.
Акумулаторна ножица за жив плет STIHL HSA 100
Нов продукт
Brand: STIHL Model: HSA 100
Акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 100 е отличен избор за бързо, чисто и безшумно подрязване и оформяне на декоративни храсти и живи плетове. Уредът се задвижва от високоефективен EC двигател, който се отличава с висок въртящ момент и тиха работа без вредни емисии. Това прави тази ..
786.00лв.
Акумулаторна ножица за жив плет STIHL HSA 50 без батерия и зарядно
Нов продукт
Brand: STIHL Model: HSA 50
STIHL HSA 50 е акумулаторна ножица за жив плет, която е изключително подходяща за подрязване около дома. Тя работи много тихо и не е необходимо допълнително да се използват средства за защита на слуха. Ножицата е отличен избор за поддръжка на чимшир и оформяне на храсти.Акумулаторната ножи..
323.00лв.
Акумулаторна ножица за жив плет STIHL HSA 86
Нов продукт
Brand: STIHL Model: HSA 86
Акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 86 е оборудвана с мотор от ново поколение безчеткови мотори EC за продължителна работа и дълъг експлоатационен живот. Характеризира се с дължина на ножа 620 mm и разстояние между зъбите 33 mm. Благодарение на кръговата си ръкохватка, уредът за жи..
557.00лв.
Показани 1 от 12 | 42 (4 Страници)
Notification...