Навигация
Вашата кошница
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Листосъбирачи и духалки

Листосъбирачи STIHL, машини за обдухване на комбайни и друга селскостопанска техника. В този раздел ще намерите уреди за засмукване и обдухване или т.нар. духалки за дворове, стадиони и трудни за почистване места.
Brand: STIHL Model: SHA 56
STIHL SHA 56 е акумулаторен уред 2 в 1 за засмукване и раздробяване. С него може да засмуквате шума и отрязани клони от храсти и жив плет, както и да събирате чрез издухване листа и хартиени отпадъци. Превключването между двата режима на работа се извършва много лесно без помощта на инструменти..
759.00лв.
Brand: STIHL Model: SHA 56
Акумулаторният уред за засмукване и раздробяване STIHL SHA 56 е практичен уред 2 в 1. С него може да засмуквате шума и отрязани клони от храсти и жив плет, както и да събирате чрез издухване листа и хартиени отпадъци. Превключването между двата режима на работа се извършва много лесно без помощта на..
509.00лв.
Brand: STIHL Model: BGA 60
Акумулаторната духалка STIHL BGA 60 се отличава с дебит до 780 m3/h и максимална скорост на въздушната струя до 69 m/sec. Акумулаторният уред за обдухване работи с литиево-йонна система AK на STIHL за безкабелна работа с висока мощност. Моделът е снабден с метален ..
716.00лв.
Brand: STIHL Model: BGA 86
Акумулаторният уред за обдухване STIHL BGA 86 е професионална машина, която е мощна и и много удобна за обслужване и управление. Перфектна за използване в градски квартали, например за отстраняване на окосена трева, опадали листа и растителни отпадъци от паркинги и детски площадки. В сравнение ..
564.00лв.
Brand: STIHL Model: BGA 57
Акумулаторната духалка STIHL BGA 57 е ергономичен и практичен уред за обдухване с кръгла дюза. Благодарение и на тясната му конструкция работата с него се извършва без усилие при това с минимален шум. Тръбата за обдухване има възможност за регулиране на три степени..
568.00лв.
Brand: STIHL Model: BGA 300
Акумулаторната духалка STIHL BGA 300 е удобна за носене на гръб и е подходяща за професионална работа в райони с наложени ограничения на шума - паркове, ливади, пътеки, улици и други. Уредът се отличава с ергономична система за носене за комфортна работа. Машината за обдухва..
1,316.00лв.
Brand: STIHL Model: BGA 45
STIHL BGA 45 е акумулаторна духалка предназначена за почистване и обдухване на малки площи.Батерията е вградена и с индикатор показващ нивото на зареждане. Много ергономична и лека машина, с удобна гумена дръжка. Дюзата е кръгла и е с безстепенно регулиране на оборотите. Активиращия ключ предпазва о..
273.00лв.
Brand: STIHL Model: BGA 57
STIHL BGA 57 е ергономичен и практичен уред за обдухване с кръгла дюза. Благодарение и на тясната му конструкция работата с него се извършва без усилие при това с минимален шум. Тръбата за обдухване има възможност за регулиране на три степени. Така може да предотвратите прек..
729.00лв.
Brand: STIHL Model: BGA 60
STIHL BGA 60 е акумулаторен уред за обдухване, който се отличава с дебит до 780 m3/h и максимална скорост на въздушната струя до 69 m/sec. Духалката работи с литиево-йонна система AK на STIHL за безкабелна работа с висока мощност. Моделът е снабден с метален пръсте..
387.00лв.
Brand: STIHL Model: BG 86
STIHL BG 86 е машина за обдухване подходяща за почистване на големи площи от листа и треви. Подходяща е за използване в силно запрашени места, благодарение на HD2 филтъра, който улавя и най-фините частици прах. Така те не стигат до задвижващия механизъм и се увеличава експлоатационния..
674.00лв.
Brand: STIHL Model: BGA 57
Духалката за листа STIHL BGA 57 работи с литиево-йонна система AK на STIHL за безкабелна работа с висока мощност. Акумулаторната духалка има гумирана ръкохватка с ерго лост за комфортна работа с по-малко вибрации. Дължината на тръбата за обдухване може да се регулира в три степени спрямо р..
276.00лв.
Brand: STIHL Model: SHE 71
STIHL SHE 71 е електрически уред, който се използва за засмукване и раздробяване на шума, трева и др. Освен компактните му размери и малко тегло той работи изключително тихо, което прави работата с него много комфортна. Може да се използва и като уред за обдухване, като смяната между двата режи..
279.00лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)
Notification...