Навигация
Вашата кошница
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Ъглошлайфи и фугорези

Моторен ъглошлайф или т. нар. Фугорези се използват за рязане на асфалт или бетон. Ъглошлайфите могат да се закупят с или без количка. Когато са оборудвани с количка  и воден резервоар, машините се превръщат в типичния фугорез. Освен моторните Ъглошлайфи на STIHL, през последните години фирмата наложи и акумулаторен фугорез, който е с мощна батерия за продължителна работа.

Brand: STIHL Model: TSA 230
Акумулаторният ъглошлайф STIHL TSA 230 без батерия и зарядно е малка и удобна машина с диск с диаметър 230 мм за рязане на дълбочина до 70 мм. За гъвкава употреба на открито или в затворени помещения без кабел. Машината е пригодена за работа с литиево-йонна акумулаторна батерия с напрежение от ..
822.00лв.
Brand: STIHL Model: TS 420
STIHL TS 420 е лек и удобен за работа ъглошлайф окомплектован с диск с диаметър 350 мм за универсална употреба. Машината е с иновативна филтрираща система с предфилтър циклон за изключително дълъг живот на филтрите и удължени интервали на почистване. Ниските нива на вибрации осигуряват работа с..
2,025.00лв.
Brand: STIHL Model: TS 700
Фугорез STIHL TS 700 може да се води ръчно или да се монтира на количка FW 20. Този модел ъглошлайф е с ниско ниво на вибрациите, което го прави изключително лесен за работа. С надеждна филтрираща система и продължително действие и предфилтър. С изключително добра и компактна конструкция, ..
2,730.00лв.
Brand: STIHL Model: TS 410
Фугорез / ъглошлайф STIHL TS 410 може да се води ръчно или да се монтира на количка FW 20. Работата с този модел машина е улеснен максимално, благодарение на ниското ниво на вибрациите. Благодарение на иновативния предфилтър Циклон отпада необходимостта от ежедневно почистване на филтъра и той ..
1,973.00лв.
Brand: STIHL Model: GS 461
STIHL GS 461 е мощна резачка за камък - 4,3 KW със здрава диамантена верига за мокро рязана на строителни материали като бетон, камък, тухлени стени и канализационни тръби. Машината е оборудвана с 2-MIX двигател на STIHL и дълготрайна филтрираща система с HD2 - филтър.&..
5,261.00лв.
Brand: STIHL Model: TS 800
Фугорез STIHL TS 800 е с филтрираща система с продължително действие и предфилтър Циклон. Напълно покрива нормите за вредни емисии в изгорелите газове EPA II и EU II. Ъглошлайфът е с ергономичен дизайн и с оптимизирани положения на ръкохватката. Оборудван с ElastoStart, декомпресионен вентил и ..
2,861.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Notification...