Навигация
Вашата кошница
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Дробилки за клони

Градинските дробилки или клонотрошачки са идеален помощник за всяка градина. В зависимост от дебелината на клоните и градинските отпадъци изберете моторна клонотрошачка или електрическа дробилка.

Brand: STIHL Model: GH 370 S
Бензиновата дробилка STIHL GH 370 S се използва за надробяване на клони с дебелина до 45 mm. Оборудвана е с бензинов мотор с цел обработване на големи количества материал, без нужда от свързване с източник на ток. Ножът на клонотрошачката е тип сандвич и раздробява с минимални вибраци..
3,121.00лв.
Brand: STIHL Model: GH 460 C
STIHL GH 460 C е бензинова дробилка за клони с мощен двигател и нож с конструкция "сандвич", който превръща клони с дебелина до 75 mm в малки стружки. Притежава двукамерна система осигуряваща дълъг експлоатационен живот на ножовете. Клонотрошачката е с два отделни отвора за подав..
5,942.00лв.
Brand: STIHL Model: GHE 150
STIHL GHE 150 е нов модел мощна и мобилна електрическа дробилка, която се използва за надробяване на отрязани клони от храсти и жив плет, както и на дървесни клони. Машината използва за рязане интегриран нож с конструкция "сандвич" с допълнителни лопаткови и разкъсващи ножове, надробяващи клони с ди..
783.00лв.
Brand: STIHL Model: GHE 140 L
Електрическата дробилка STIHL GHE 140 L е с мощен електрически двигател, който е здрав и спомага за равномерен ход. Клонотрошачката е с широк отвор с форма да детелина и така лесно ще може да поставяте клони с дебелина до 40 mm. Надробените клони падат в контейнер за надробен мат..
799.00лв.
Brand: STIHL Model: GHE 260
STIHL GHE 260 е нов модел електрическа дробилка много лесна за употреба. Системата за рязане е нож с конструкция "сандвич". С тази дробилка може да разчиствате след рязане на дървета и храсти. Режещият диск е тип Multi-Cut подходящ за бързо надробяване на клони с дебелина до 35 mm на ..
1,003.00лв.
Brand: STIHL Model: GHE 135 L
Електрическата дробилка за клони STIHL GHE 135 L е перфектен избор за дейности по надробяване в райони, където има шумови ограничения. Дробилката на ток е достатъчно мощна, за да успее да надроби средни по обем количества дървесен материал, като през отвора с форма на детелина може да..
690.00лв.
Brand: STIHL Model: GHE 250 S
STIHL GHE 250 S е нов модел дробилка за клони с голяма шумозаглушаваща фуния улесняваща зареждането с материал. Благодарение на това шумовете при надробяване в градината са намалени до минимум. Машината е с вградена защита срещу изхвърчане на материала предпазва работещия от вдигнатат..
943.00лв.
Brand: STIHL Model: GHE 250
STIHL GHE 250 e мощна електрическа дробилка, с която ще може да надробявате твърд или мек , дълъг или широк материал. Клонотрошачката надробява растителни остатъци и дървесен материал от градината надеждно, бързо и ефективно. Корпусът на машината за надробяване&nbs..
932.00лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Notification...